Rólunk

100+ vállalatirányítási rendszert készítettünk, egyedi üzleti szoftverfejlesztés lett a fő üzletágunk. Felhőben dolgozni, applikáció fejlesztés, projektmenedzsment vagy termelésirányítási szoftvert készíteni, különböző iparágakban.

Referenciáink megmutatják az egyedi szoftverfejlesztés sokszínűségét és benne rejlő lehetőségeket. Az egyediség legfontosabb kritériumai, hogy a cég folyamataihoz illeszkedjen a szoftver. Olyan vállalatirányítási rendszert alkotva, amelynél nincs kompromisszum, ezáltal megvalósul a szlogenünk: “a jó szoftver pénzt termel”

Különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli szervezetfejlesztést, mert így nem ad-hoc szabályok szerint haladunk előre.

Helyette pontos és friss irányelvek, valamint konkrét célok alapján működünk. Szervezési táblánkat a bal oldali képre kattintva tekintheti meg.

KÜLDETÉSÜNK

“Jövőálló üzleti szoftverek fejlesztése, hogy együtt alakítsuk a világot!”

A küldetésünk nem csekély. Ha az lenne, bele sem kezdenénk. Szeretnénk, ha az ország a jelenleginél sikeresebb formában lenne jelen a digitális átalakulás izgalmas színterén.

Ehhez pedig el kell érnünk, hogy az ország gazdasági motorját a Vállalkozásokat és Vállalkozókat segítsük digitalizálódni.

Mi ehhez egyedi üzleti megoldásokkal járulunk hozzá, így a szoftverek és applikációk, alkalmazkodnak minden körülményhez és így válik a küldetés valósággá: A jó szoftver pénzt termel! Az első pillanattól!

Saját esettanulmány videó egy szoftver bevezetés versenyről: Kereskedelmi iparkamara előadása